Driestappenplan

Totaalaanpak: inzicht, vaardigheden en coaching

De 1e stap naar nieuw gedrag, is inzicht in huidig gedrag. Wat zijn je eigenschappen, drijfveren, ervaringen, verwachtingen? Hoe is je agressieve gedrag ontstaan? In fase 2 oefen je nieuwe vaardigheden. Je leert je anders te uiten. Uitgerust met heldere inzichten en handige technieken ben je klaar voor de dagelijkse praktijk. In deze laatste fase ondersteunen we je met raad en daad. Zo lang als nodig is.

Persoonlijk intakegesprek en programma

In een intakegesprek vertel je ons in alle rust en vertrouwen je (levens)verhaal. Uit de vele methodes, werkvormen en invalshoeken stellen we een programma samen, dat jou op je lijf geschreven is. Dat bij jou, je situatie en je persoonlijke doelen past. Waarbij je je veilig voelt, en vrijuit, zonder tijdsdruk, kunt praten, leren en oefenen.

Groeps- en/of individuele sessies

We werken vooral in groepen. Je werkt samen aan opdrachten, wisselt ervaringen uit en steunt elkaar. Zo stimuleren het groepsproces en de groepsdynamiek je persoonlijke veranderingsproces. Ben je erg terughoudend? Schaam je je te erg? Vind je moeilijk aansluiting bij de groep? Dan starten we eerst met individuele sessies.

Vastleggen van doelen en omgangsafspraken

Voor de start van het programma leggen we je persoonlijke doelen op papier vast. Net als de gegevens van de begeleider(s), de data en tijdstippen van de bijeenkomsten, en de huis- en omgangsregels. Met het ondertekenen van dit document:

 • verbind je je aan het behalen van je persoonlijke doelstellingen;
 • vergroot je je betrokkenheid en motivatie om aan de slag te gaan;
 • beloof je je te houden aan de huis- en omgangsregels.

Meer weten over agressieregulatietherapie?

Bel Peter (06 – 11 30 13 03), Marja (06 – 37 44 97 92), mail info@kopzorgenzo.nl of laat je contactgegevens achter. Wij bellen je dan binnen één werkdag.

 • Heb je vragen?

  Heb je vragen?

  Bel of mail ons:
  06 - 11 30 13 03 (Peter)
  06 - 37 44 97 92 (Marja)
  info@kopzorgenzo.nl
 • Van agressie naar kracht in 3 stappen

  Van agressie naar kracht in 3 stappen: