Over Kopzorg en Zo

Specialisten in effectieve agressieregulatie

Kopzorg en Zo (ver)oordeelt niet, maar luistert goed naar je. Kopzorg en Zo benadrukt je kracht en vergroot je geloof in eigen kunnen. We willen niet je zwaktes analyseren. We richten ons niet op het kwijtraken van agressie, maar motiveren je om positief gedrag te ontwikkelen. Elk mens heeft van nature agressieve gevoelens. De kunst is deze om te zetten in kracht en energie. Die kunst beheersen de medewerkers van kopzorg en Zo als geen ander.

Specialist in succesvolle agressiebeheersing

De psychologen van Kopzorg en Zo zijn experts op gebied van agressie*. Kennis en jarenlange ervaring hebben tot een sterke overtuiging geleid. Agressief gedrag kan alleen veranderd worden, als alle aspecten van gedrag tijdens de agressietherapie aan bod komen. We ontwikkelden daarom een effectief totaalprogramma, gebaseerd op 3 belangrijke peilers:

 • de persoonlijke dynamiek die tot jouw gedrag leidt (inzichtfase);
 • de vaardigheden om te communiceren en je te uiten (vaardigheidsfase);
 • het voorkomen van terugval in het dagelijkse leven (coachingfase).

Korte, intensieve, effectieve leertrajecten

Het doorlopen van 3 fasen in 3 maanden levert goede resultaten op. De vaardigheids- en coachingfase blijven bij andere therapieën vaak onderbelicht. Bij Kopzorg en Zo oefenen en coachen we zolang als nodig is. Laten pas los als jij je agressie de baas bent. Agressietherapieën duren vaak een jaar. Niet bij ons; hier leg je het traject in 3 maanden af. Dit vergroot de therapietrouw en verkleint het risico op terugval.

Rustige, veilige en prettige leeromgeving

In een veilige, prettige leeromgeving staan mensen sneller open voor verandering. Daarom stemmen we de locatie, accommodatie en inhoud van het programma af op de behoeften en/of voorkeuren van groepsleden. Dit leidt tot een programma met persoonlijke keuzemomenten. Indien nodig, werken we samen met externe specialis-ten. Van drama- tot creatief therapeut. Van arts tot trainingsacteur.

Meer informatie over agressieregulatietrainingen?

Bel één van onze psychologen: Peter (06 – 11 30 13 03), Marja (06 – 37 44 97 92).
Of mail info@kopzorgenzo.nl of laat je contactgegevens achter. Wij bellen je dan binnen één werkdag.

 • Heb je vragen?

  Heb je vragen?

  Bel of mail ons:
  06 - 11 30 13 03 (Peter)
  06 - 37 44 97 92 (Marja)
  info@kopzorgenzo.nl
 • Agressietherapieën voor

 • Van agressie naar kracht in 3 stappen

  Van agressie naar kracht in 3 stappen: